top of page

ESCAPE THE LAB

Du och dina vänner har varit ute i skogen för att hitta en ny simplats som många av era andra kompisar har pratat om, men av någon anledning verkar ni ha gått vilse. Det stör er, eftersom ni brukar ha full koll på skogarna hemma. Ingen av er har med er en telefon utan det enda ni har är era handdukar och byteskläder, och de är inte till särskilt stor nytta då det gäller att hitta hem eller fram till simplatsen. 

 

Plötsligt ser ni en byggnad framför er som ni aldrig sett förut. Ni drar en lättnadens suck. Pust, äntligen ett ställe där ni kan be om hjälp. Samtidigt märker ni att det doftar gott… mmm, det doftar ju godis! Geléhallon, lakritsbåtar, choklad och gummibjörnar… Nam! Ni öppnar dörren och stiger in.

 

Pang. Dörren slår fast bakom er med en hård smäll. Ni försöker öppna dörren igen men den är låst. Låset är konstigt och verkar bestå av pianotangenter!? Ni spelar lite på dem men inget händer. Framför er ser ni en korridor med en enda dörr i andra ändan. Eftersom ni inte kan gå ut samma väg som ni kom in, bestämmer ni er för att gå mot den dörren. Ni tittar på varandra, tar ett djupt andetag och börjar gå framåt.

~~~

Det här är inledningen på ett spännande mysterium där du och ditt team hittar ett hemligt laboratorium där det pågår en massa fuffens. Ni behöver samla på er allt bevismaterial och hinna ut ur laboratoriet innan forskningsteamet är tillbaka. Ni har ingen tid att förlora så hitta på ett lagnamn, ta ett djupt andetag och kör igång!

Starta spelet
bottom of page